Обікрав покійника

Обікрав покійника

До свого меншого брата прийшов 56-річний мешканець Сарн. Двері у квартиру були відчинені. Він покликав брата, але той не відповів. В одній із кімнат лежав мертвим господар. Брат звернув увагу, що з квартири зникла уся побутова техніка, тож зателефонував у поліцію.

Поліцейські знайшли крадія - 36-річного місцевого жителя. Вони з’ясували, що підозрюваний у крадіжці зайшов у незачинену квартиру до 55-річного знайомого, але той був уже мертвим. Замість того, щоб зателефонувати у "швидку" та поліцію, почав виносити з оселі побутову техніку.

Спочатку викрав електричний чайник, тюнер, мікрохвильову пічку та пилосмок. Але на цьому не зупинився і згодом повернувся, аби винести габаритнішу техніку. Про допомогу домовився із 31-річним сусідом: разом вони винесли іще пральну машинку та телевізор. Лише після скоєного 36-річний чоловік повідомив про виявленого без ознак життя знайомого.

На тілі померлого слідів насильницької смерті не виявлено.

За фактом таємного викрадення чужого майна, вчиненого в умовах воєнного стану тривають слідчі дії. Правоохоронці вилучили викрадену побутову техніку.

Читайте також