Нзабаром у Рокитному запрацює оновлене відділення для порятунку хворих

Нзабаром у Рокитному запрацює оновлене відділення для порятунку хворих

Наразі Рокитнівське приймальне відділення оновлено на 77%. Вже зведена споруда з пандусами та заїздом для швидких. Тривають будівельні та опоряджувальні роботи.

Площа оновленого приймального відділення становитиме майже 1000 квадратів. Реконструкцію планують завершити до кінця року. Медичний заклад отримав нове обладнання на понад 18 млн грн. Приймальне відділення буде оснащено сучасним томографом, рентген-апаратом та УЗД. Також закуплено нові ліжка-трансформери,  дефібрилятори, монітори пацієнта, обладнання в лабораторію. 

Директор закладу Олег Костюк зазначив, що після проведення реконструкції у приймальному відділенні зміниться не тільки його технічне оснащення, а й порядок прийняття хворих.

«Раніше у відділенні хворих лише приймали, оформлювали, а потім вже направляли у інші відділення. Після реконструкції тут надаватимуть повноцінну, своєчасну і кваліфіковану допомогу.  Адже буде все в одному місці – починаючи від сортування, діагностики та лікування.

Будівництво здійснюється за рахунок коштів державного, обласного, районного та місцевого бюджетів. Загалом на об’єкт вже залучено понад 9 млн грн.

Читайте також