Неповнолітнього, який накинувся на жінку з ножем,  відпустили під домашній арешт

Неповнолітнього, який накинувся на жінку з ножем, відпустили під домашній арешт

Сьогодні, другого вересня, у міському суді розглядалося клопотання слідчого Рівненського районного управління поліції про обрання запобіжного заходу у виді взяття під варту 15-річного підозрюваного у вчиненні нападу і нанесенні тілесних ушкоджень рівнянці. Утім, суддя обрав йому цілодобовий домашній арешт терміном на два місяці із електронним засобом контролю.

Про це повідомляє поліція Рівненської області.

Нагадаємо, 31 липня, близько дев’ятої ранку у житловому масиві на вулиці Чорновола в обласному центрі неповнолітній завдав чотири ножових поранення у спину 42-річній перехожій. Після проведення оперативного втручання її життю нічого не загрожує —потерпіла наразі перебуває на стаціонарному лікуванні.

У рамках кримінального провадження, відкритого за частиною 4 статті 296 (хуліганство, вчиненого із застосуванням предмета, заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень) КК України, 15-річного підлітка затримали в порядку статті 208 КПК України та повідомили про підозру.

Відповідно до ухвали суду підозрюваний перебуватиме під цілодобовим домашнім арештом із електронним засобом контролю.  Досудове розслідування, у рамках якого призначено комплекс експертиз, триває.

Читайте також