Напав з ножем на касирку супермаркету: у Рівному затримали розбійника

Напав з ножем на касирку супермаркету: у Рівному затримали розбійника

У магазин на вулиці Замковій у Рівному увечері увійшов чоловік у масці та каптурі. Відразу направився до каси. Він спершу розпилив в обличчя продавчині газ із аерозольного балончика, а потім погрожував ножем, вимагаючи віддати усі гроші з каси.

Однак продавчиня встигла зачинити касовий апарат на ключ, тому грабіжник не зміг забрати з нього кошти. У цей час у магазині перебувала 31-річна жінка, вона почала кликати на допомогу, тож нападник швидко втік. Жінка-свідок викликала поліцію та швидку допомогу.

За результатами моніторингу відео з камер спостереження та на підставі слів свідка поліцейські склали орієнтування на зловмисника та негайно розіслали його усім екіпажам.

Тим часом каретою швидкої допомоги до лікарні доставили 25-річну продавчиню.

Орієнтовно за півгодини на одній із вулиць обласного центру схожого за описом чоловіка побачили та затримали працівники поліції охорони. При собі він мав два балончики із газом дратівливої дії, медичну маску та ніж.

Нападника, 26-річного мешканця села Тайкури Рівненського району, затримали. З’ясувалось, що він уже відбував покарання за розбійний напад на АЗС.

Як повідомила пресслужба прокуратури області, затриманому повідомили про підозру, а нині вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу - тримання під вартою.

Читайте також