На Закарпатті

На Закарпатті "провидиця" зняла з дівчини порчу за 1,5 млн грн

На Закарпатті 23-річна дівчина стала жертвою аферистки, яка за гроші обіцяла зняти з її родини порчу та врятувати від біди. Про це повідомила поліція Закарпатської області.

- В інтернеті закарпатка натрапила на пропозицію 22-річної користувачки, яка стверджувала, що вміє знімати "порчу" та допомагати вирішувати сімейні проблеми. Ця молода жінка представляла себе як "провидицю" і пропонувала свої послуги онлайн. Через деякий час жінка, зацікавившись цією пропозицією, звернулася до цієї "провидиці" з проханням про допомогу у вирішенні сімейних проблем, - розповіли про те, що сталося, у поліції.

Так звана провидиця стверджувала, що на рідних дівчини наслано порчу. Під приводом вирішення цієї проблеми шахрайка переконала потерпілу передати їй кілька траншів грошей на загальну суму 1,5 мільйона гривень, а також понад 70 г ювелірних виробів із золота.

  Аферистку було затримано та поміщено до ізолятора. Їй обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави, яка становить понад 1,4 мільйона гривень. Затриманій загрожує до 12 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Читайте також