На Рівненщині завершився суперфінал «Сімейних перегонів»

На Рівненщині завершився суперфінал «Сімейних перегонів»

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей, гбласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх підсумували суперфінал щорічної обласної спортивної гри «Сімейні перегони. Здорова нація».Участь у суперфіналі взяли сім команд з міст, районів та територіальних громад Рівненщини, які стали переможцями в першому та другому турах.

Через карантинні обмеження, заключний етап змагань провели дистанційно. Команди надсилали відповіді на інтелектуальне завдання спортивної тематики та відео, на якому необхідно було зафіксувати подолання естафет: «Баскетбол», «Скакалка», «Настільний теніс» та «Обруч». За кращим часом та правильністю виконання завдань судді і визначали переможців.

У підсумку перше місце виборола команда Зінчук з Рівного. Другими стала родина Кучмей з Дубна, а бронзові нагороди дісталися команді Козак-Леоновець з села Тумень Висоцької ТГ.

Суперфіналістів організатори відзначать кубками, медалями, дипломами та цінними подарунками. Переможці отримали брендовані футболки.

Нові «Сімейні перегони» стартують вже восени. Організатори сподіваються, що проходитимуть вони у звичному форматі та з більшою кількістю учасників

Читайте також