На Рівненщині водій напав на поліцейського

На Рівненщині водій напав на поліцейського

В Острозі водій напав на поліцейського під час патрулювання. Правоохоронцю діагностували закриту черепно-мозкову травму. За даними слідства, чоловік був п’яним.

За даними поліції, 29 січня, близько другої ночі, патрульні намагалися зупинити автомобіль Volkswagen Golf. Водій проігнорував вимогу поліцейських і почав утікати. Під час руху він не виконав вимоги дорожнього знаку "Проїзд без зупинки заборонено".

Поліцейські все ж зупинили водія. Ним виявився 54-річний житель села Дертка Хмельницької області. Чоловік мав ознаки алкогольного сп'яніння, однак відмовився проходити медогляд.

- Коли один з інспекторів складав адмінматеріали, порушник облаяв іншого поліцейського та почав шарпати його за одяг. Потім накинувся на інспектора та побив. У поліцейського діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забої та осаднення, — повідомила пресофіцерка поліції в області Юлія Дуднік.

Правоохоронці затримали жителя Хмельниччини та помістили в ізолятор тимчасового тримання. За результатами медогляду — він був п'яним. На нього склали шість адмінматеріалів за порушення ПДР.

Читайте також