На Рівненщині відбувся волейбольний турнір поколінь

На Рівненщині відбувся волейбольний турнір поколінь

В с.Шубків Білокриницької сільської територіальної громади відбувся ХХХVІ Турнір поколінь з волейболу. Він має давню традицію, адже проходить щороку наприкінці січня і занесений до Національного Реєстру Рекордів України, як найтриваліший аматорський волейбольний турнір.

Про це повідомляє “Спорт для всіх” на сторінці у Фейсбук.

“ І місце виборола  команда «Віннер», вікова група учасників до 25 років; ІІ місце - команда «Ветерани», вікова група учасників понад 35 років, а ІІІ місце зайняла команда «Школярі”, - йдеться в повідомленні.

Після урочистої церемонії відкриття, розпочалася змагальна частина, яка проходила по коловій системі, тому всі команди мали можливість виявити найсильнішого в очних протистояннях. 

Також було відзначено наймолодшого гравця турніру – Мухарєва Єгора, та найстаршого гравця – Кожана Юрія. А найкращим гравцем став Фомич Станіслав.

Переможці та призери отримали від організаторів медалі, дипломи та сувенірну атрибутику.

 Вже традиційно до його організації та проведення долучилися комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради, Відділення НОК України в Рівненській області та Білокриницька сільська територіальна громада.

 

Читайте також