На Рівненщині розпочали ремонтувати дороги

На Рівненщині розпочали ремонтувати дороги

Погода нарешті дозволила розпочати капітальне оновлення доріг у більшості областей, у тому числі і Рівненській.

Як повідомили в Службі автомобільних доріг у Рівненській області, розпочалися підготовчі роботи на об’єкті другої черги Північного обходу міста Рівне – реконструкції чотирикілометрової існуючої автомобільної дороги Ходоси-Кустин-Забороль, що має сполучити ділянку нового будівництва із так званою «азотівською» дорогою.

Також виконуються ремонтні роботи на автомобільних дорогах регіонального та територіального значення.

Стартувало капітальне будівництво дороги Рівне-Хотин на ділянці км 3+560 км 5+960 у Рівненському районі. Також виконується ремонт дороги Мнишин-Горбаків на ділянці км 1+700 км 2+700 Гощанського району.

За словами голови Рівненської ОДА Віталія Коваля, цього року в області продовжать будівництво доріг за принципом маршрутизації.

- У пріоритеті – шляхи до опорних шкіл, медичних і соціальних закладів, центральних транспортних артерій. Враховували і побажання громадськості та пропозиції колишніх райдержадміністрацій. Роботи відбудуться у всіх районах. Загалом плануємо реконструювати 37,5 км лише місцевих доріг та 112 метрів покриття на мостах», - зазначив голова Рівненської ОДА Віталій Коваль.

Читайте також