На Рівненщині перекинулось авто і загорілось: є загиблі

На Рівненщині перекинулось авто і загорілось: є загиблі

На трасі неподалік села Городець Сарненського району сталась смертельна ДТП, у якій загинули загалом троє людей, ще одна вагітна пасажирка втратила дитину.

Слідчі з'ясували, що за кермом Landmark була 39-річна водійка, жителька Київщини. На трасі її авто перекинулось та загорілось. Пасажирів із авто викинуло на дорогу, а водійка зуміла самотужки вибратися із салону.

- Унаслідок ДТП 66-річна жінка із Вараша та 13-річна жителька Київської області загинули на місці події. Не вдалося врятувати ще одну 61-річну жительку Вараша — вона померла у лікарні. До медзакладу госпіталізували 22-річну жінку з Вараського району та 21-річну мешканку Київщини. Остання була при надії та, на жаль, втратила дитину, — розповіла спеціалістка пресслужби поліції області Світлана Карачун.

Водійка пояснила поліції, що ДТП сталась через вибоїну, в яку потрапило авто. Всі учасники автопригоди — родичі, вони прямували із Вараша на Київщину.

За фактом смертельної ДТП поліція почала розслідування. Водійка за результатами огляду була твереза, зазначили у пресслужбі.

Читайте також