На Рівненщині “на гарячому” затримали чоловіка, який намагався обікрасти автомобіль

На Рівненщині “на гарячому” затримали чоловіка, який намагався обікрасти автомобіль

В селі Маланівка 53-річний мешканець залишив авто на стоянці біля супермаркету та пішов за продуктами, натомість 27-річний рівнянин намагався викрасти з автомобіля сумку, в якій знаходилася в’язка ключів та 500 гривень. На вчиненні злочину його і викрили оперативники.

Про це повідомляє поліція Рівненської області.

“ У результаті проведених першочергових слідчих дій правоохоронці встановили, що до злочину можуть бути причетні ще двоє осіб, із якими, імовірно, на автомобілі «BMW 530» і приїхав у Білу Криницю 27-річний рівнянин”, - йдеться в повідомленні.

Як повідомляє поліція Рівненської області, транспортний засіб виявили на автодорозі «Городище-Рівне-Старокостянтинів» неподалік Житинського кільця. Заблокувавши рух і спільно із працівниками карного розшуку затримали 29-річного водія та 46-річного пасажира, жителів обласного центру. Наразі відносно них тривають слідчі дії, а транспортний засіб поміщений на спецмайданчик. 

Чоловіка слідчі затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 15, частиною 3 статті 185 КК України (закінчений замах на крадіжку з проникненням), та обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Затриманий уже неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців за майнові злочини. Поліцейські перевіряють його також на причетність до вчинення інших аналогічних кримінальних правопорушень.

Читайте також