На Рівненщині двоє чоловіків напали на прикордонників

На Рівненщині двоє чоловіків напали на прикордонників

Неподалік Зарічного двоє чоловіків перегородили рух службовому автомобілю прикордонників. Прибрати своє авто з дороги вони не поспішали. Прикордонники намагались поговорити з чоловіками, але мирної розмови не вийшло. Один із чоловіків вдарив прикордонника в обличчя. Про це повідомили у Держприкордонслужбі.

- Підійшовши до автомобіля, для з’ясування причин блокування дороги, прикордонники виявили двох чоловіків, які перебували в неадекватному стані. Вимогу надати для перевірки документи та провести огляд автомобіля чоловіки проігнорували, почали нецензурно висловлюватися та агресивно поводитися. Без жодних пояснень один з них завдав удару в обличчя прикордоннику, — кажуть у Держприкордонслужбі.

Прикордонник з травмами звернувся до медзакладу.

На місце події викликали поліцію. Двох чоловіків затримали. На них склали адмінпротокол за фактом злісної непокори законної вимоги прикордонників. За це передбачений штраф від 850 до 1 700 гривень або виправні роботи до двох місяців, або арешт до десяти діб.

Правоохоронці вирішують питання про відкриття кримінального провадження за фактами погрози або насильство щодо працівника правоохоронного органу та умисного тілесного ушкодження середньої тяжкості.

Читайте також