Миколаїв - Верес 0:0

Миколаїв - Верес 0:0

Поки без Дмитра Поворознюка

"Центральний матч туру голів не приніс" - саме таке штампове речення пишуть у таких випадках. Це найбільш сумно - випадки, коли в обидвох команд атакувальні дії безрезультативні й гра закінчується без голів.

Втім цей матч важко назвати таким, який не був цікавим глядачу. Обидві команди почергово влаштовували випади на ворота суперника. Головною грозою атак "Миколаєва" прогнозовано був Яворський, який тероризував оборонців рівнян, опускався нижче, аби відкритися під паси партнерів, бив по воротах рівнян Роман Попов.

З протилежного боку чудову нагоду для Пасіча створив Роберт Гегедош - вивів на порожні ворота. Однак Геннадій не влучив.

На останніх секундах першого тайму відзначатися вже могли миколаївці: класно закрутив подачу Сергій Кулинич, Володимир Одарюк скинув м'яча головою і господарі двічі поспіль пробивали зблизька по воротах - але рефері Сташук зафіксував положення поза грою.

Другу половині зустрічі гостріше розпочали миколаївці, але голкіпер Богдан Когут виграв дуель із Одарюком. Ще одну хорошу нагоду миколаївці втратили, коли Паламар невдало виконав штрафний перед карним майданчиком. А згодом Березянський головою бив впритул, але знову врятував Когут, а на добиванні Охрончука захисником за суперника зіграв Березянський - у нього влучив м'яч.

"Верес" відповідав хорошим ударом зі штрафного Гегедоша здалеку під поперечку, але вже кіпер "Миколаєва" Богдан Лободров був на місці.

Після цього поєдинку обидві команди продовжують залишатися сусідами в турнірній таблиці (на 5 позиції "Миколаїв", на 6 - "Верес"), але в "Миколаєва" є матч в запасі, а у "Вереса" - навіть два.

Читайте також