MELOVIN розповів, як батьки відреагували на його камінг-аут

MELOVIN розповів, як батьки відреагували на його камінг-аут

Співак і учасник "Євробачення" MELOVIN в програмі "DOROTYE" розповів про недавній камінг-ауті і реакції батьків на свою орієнтацію.

Епатажний співак MELOVIN (Костянтин Бочаров) на початку липня здійснив камінг-аут, зізнавшись у своїй бісексуальності. Він спершу поцілував дівчину, а потім хлопця. Багато артистів шоу-бізнесу підтримали його, проте знайшлися й ті, які порахували, що це черговий піар хід.

 

Артист відверто розповів, як його батьки відреагували на недавнє його заяву:

 

«Абсолютно нормально. Вони більше переживали за мене, яка буде реакція. Можливо, навіть переживали за себе, коли будуть близькі і друзі питати. Я кажу: «Слухайте, запитають вас, що ваш син таке зробив, відповісте:« Запитайте у нього, може він вам відповість в Ю Я ». Я просто вперше познайомився з самим собою, трапився той момент, коли ти приймаєш себе, це частина мене », - зазначив він.

Більш того, він зізнався, що в свої 13 років він вперше відчув любов не тільки до дівчат, але і до хлопців: «Ніколи не пригнічував цього в собі, це просто один з варіантів норми людини», - заявив артист.

 

 

MELOVIN зазначив, що робота з психотерапевтом допомогла йому зважитися зробити камінг-аут і позбутися від багатьох фобій.

«Найбільша моя фізична фобія - це павуки, але, якщо мені поставлять завдання - ти повинен бути в кадрі з павуком, я його візьму. Я навіть на обличчя його посаджу. Я нічого не боюся », - розповів він в інтерв'ю.

Читайте також