Матеріальну допомогу отримали 60 військовиків з Рівного

Матеріальну допомогу отримали 60 військовиків з Рівного

Комісія з питань надання одноразової матеріальної допомоги захисникам та захисницям України Рівненської міської територіальної громади призначила виплати 60 військовикам, які були поранені або хворіли під час війни. Загальна сума виплат з бюджету становила майже 1,5 мільйона гривень.

- 54 військовослужбовцям, які отримали поранення, контузію, каліцтво або травму, призначили по 20 000 грн, а шістьом військовим, які отримали захворювання, — по 10 000 грн, — зазначають у міськраді.

Військовослужбовці або їхні представники можуть подати заяву до управління у справах ветеранів за адресою: вул. Соборна, 12 (каб. 12) або за телефоном 067 112 32 18.

Для оформлення допомоги необхідні такі документи:

* паспорт або ID-картка та їх копії;

* ідентифікаційний код і його копія;

* довідка про реєстрацію місця проживання на території Рівненської міської громади (Рівне, Квасилів);

* медична довідка, яка підтверджує поранення, контузію, каліцтво, травму або захворювання, отримані під час участі у бойових діях;

* довідка від військово-лікарської комісії або документ про участь у бойових діях.

* довідка про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи (для ВПО), якщо це стосується конкретного військовослужбовця.

Також слід подати реквізити банківського рахунку, на який будуть переказані кошти.

Матеріальна допомога надається одноразово за кошти з міського бюджету, і тільки тим, хто зареєстрований у Рівненській міській громаді.

Протягом 2024 року з міського бюджету виділили виплати для 490 захисників України на загальну суму 10 950 310,34 гривні.

Читайте також