Луческу після гри з Барселоною похвалив молодих захисників

Луческу після гри з Барселоною похвалив молодих захисників

Головний тренер київського Динамо Мірча Луческу виступив на прес-конференції після поєдинку з Барселоною.

У четвертому турі групового етапу Ліги чемпіонів біло-сині на своєму полі програли Барселоні ( 0:1 ). Після матчу такий результат прокоментував Мірча Луческу. Його слова наводить офіційний сайт Динамо .

— Ви завжди були супротивником системи VAR. Після гри ви змінили думку?

- Ні, адже помилки - це частина футболу, вони властиві і гравцям, і суддям. Вважаю, що без VAR футбол був би кращим. 

— За чотири матчі у групі ЛЧ Динамо так і не забило жодного гола. Що плануєте змінити у грі команди, щоб вона забила нарешті? 

— На жаль, ті моменти, які ми мали, ми не реалізували. Хоча ми створювали моменти.

Ми потрапили в дуже складну групу, де три команди сильніші за нас. Ми намагаємось піднятися на їхній рівень, працюємо, ростемо. Ті голи, які ми забиваємо в чемпіонаті в таких же ситуаціях, нам не вдається забивати тут. Але я вірю, що ми зростатимемо.

Не варто забувати, що Динамо протягом п'яти років не брало участі у Лізі чемпіонів. А зараз два роки поспіль ми потрапляємо до складних груп. Поки що ми не дотягуємо до цього рівня. 

Вважаю, що в цьому матчі ми заслуговували здобути як мінімум нічию. Ми добре зіграли з Барселоною, на рівні з цією великою командою, і, як мінімум, заслуговували на нічию. Ми грали сміливіше, ніж у попередніх матчах, впевненіше контролювали м'яч, впевненіше йшли в атаку.

— Чи змінилася гра вашої команди порівняно з першим матчем на Камп Ноу і якщо так, у чому саме?

— У першій грі нам не вистачало сміливості, впевненості, але ми добре організували гру в обороні, а сильні сторони суперника намагалися нейтралізувати. І це вже є позитивним моментом. Проблеми виникали, коли мав м'яч. Нам не вистачало впевненості довести м'яч до чужих воріт. 

Моменти, які створила Барселона у першій грі, були пов'язані з нашою невпевненістю, тому що ми втрачали м'яч на нашій половині, звідти виникали моменти. Тепер ми зіграли набагато сміливіше, а наші молоді захисники Сирота і Забарний добре виходили з оборони з м'ячем, добре розігрували зайвого і починали атаки. Загалом команда діяла впевненіше. Я бачу в цьому зростання, бачу, що від гри до гри гравці набувають досвіду та впевненості у своїх діях. Впевнений, що і з Баварією буде гарна гра. Не впевнений, що ми виграємо, але зіграємо добре. 

Читайте також