Кейт Міддлтон опинилася у в’язниці

Кейт Міддлтон опинилася у в’язниці

Принцеса Уельська опинилася у в'язниці в графстві Суррей. І її обшукували офіцери служби безпеки! Кейт Міддлтон довелося мати справу з чорним лабрадором на прізвисько Пенні. Собака натасканий на пошук наркотиків.

Як виявилося, нічого кримінального у візиті дружини принца Вільяма в чоловічу в'язницю не було. Кейт є покровителькою благодійної організації з боротьби з наркозалежністю Forward Trust. Відвідування нею в'язниці приурочене до жовтневого Тижня поширення інформації про наркозалежність у Великій Британії. Принцеса Уельська вирішила особисто дізнатися, як почуваються засуджені за наркотики в місці, де вони відбувають покарання.

Зустріч із Пенні справила на Кейт враження.

«Приголомшливо. Це неймовірно, це дуже спокійно і контрольовано. Це не лякає», — зазначила вона.

Багато хто звернув увагу на пальці Кейт Міддлтон. Вони були перев'язані. Представник Кенсингтонського палацу був змушений зробити заяву, що невістка короля Чарльза III нічого не зламала, її травма не являє собою нічого серйозного.

Сама Кейт з посмішкою пояснила, що забила пальці, коли стрибала зі своїми дітьми на батуті.

У в'язниці принцеса Уельська поспілкувалася з ув'язненими, персоналом, а також батьками і родичами засуджених. Вона була щаслива дізнатися, що колишні наркомани й алкоголіки харчуються регулярно в ресторані The Clink, працівники якого допомагають ув'язненим навчатися хороших манер і здорового харчування.

Читайте також