Капітан Гента про гру з Динамо

Капітан Гента про гру з Динамо

Капітан бельгійського “Гента”, півзахисник команди Вадіс Оджиджа-Офое поділився з журналістами очікуваннями від першого матчу раунду плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів із київським “Динамо”, який відбудеться завтра в Генті (початок - о 22:00 за Києвом).

“Київське “Динамо” - сильна команда, це відоме ім’я в Європі. Тож, можливо, ми можемо вважатися андердогом цього протистояння.

Але перший матч ми проводимо вдома та будемо намагатися досягти позитивного результату, адже хочемо забезпечити собі хорошу стартову позицію.

Київ буде оборонятися низьким блоком та грати на контратаках. Ми повинні бути до цього готовими, адаптуватися до такої гри суперників і не потрапити в пастку. Нам доведеться грати у свій футбол - атакувальний. Усі гравці будуть максимально мотивовані.

Ми усвідомлюємо, що вихід до групового етапу Ліги чемпіонів буде величезним стимулом для клубу та гравців. Ми зовсім близько, і вся команда хоче досягти мети. Минулого сезону ми тяжко працювали, щоб дістатися туди, де перебуваємо зараз. Сподіваємося, що зможемо показати себе з найкращого боку у найближчих матчах проти “Динамо” та будемо винагороджені кваліфікацією до групи”, - сказав капітан “Гента” бельгійським ЗМІ.

Нагадаємо, що матч за путівку до групової стадії Ліги чемпіонів відбудеться завтра о 22:00

Читайте також