Із Рівненської центральної лікарні – до ЦПМСД

Із Рівненської центральної лікарні – до ЦПМСД "Центральний"

Дві амбулаторії, в яких працює 13 сімейних лікарів, переселили з центральної міської лікарні, що на вулиці Карнаухова, до будівлі ЦПМСД "Центральний" на вулицю Драгоманова.

За словами начальника Центру первинної медико-санітарної допомоги "Центральний" Олега Шрама, ці дві амбулаторії, №5 і №7, входять до складу їхнього закладу. У центральній міській лікарні вони орендували приміщення. На Драгоманова їх переселили, оскільки закінчили ремонт приміщень. Олег Шрам вважає, що тут умови як для лікарів, так і для пацієнтів будуть кращими.

- Для того, щоб була інклюзивність і доступність, тут зроблено всі умови. У нас нещодавно був голова Комітету Верховної Ради з питань охорони здоров'я і сказав, що наш заклад – один із кращих з інклюзивності. Тому ми чекаємо всіх пацієнтів на Драгоманова, 7, – каже Олег Шрам. - Скільком рівнянам доведеться йти до лікаря за новою адресою – сказати важко, адже кількість підписаних декларацій знають самі лікарі.

Нагадаємо, сімейний лікар може укласти не більше 1800 договорів.

Для запису до лікарів і деталями потрібно звертатися у реєстратуру ЦПМСД «Центральний» за контактним номером: (067) 819 16 90.

Читайте також