Їхали втихомирювати забіяку, а знайшли сховок зі зброєю

Їхали втихомирювати забіяку, а знайшли сховок зі зброєю

У Рівному жінка звернулася до поліції щодо домашнього насилля, а під час обшуку в будинку підозрюваного знайшли гранати та понад тисячу боєприпасів. Чоловік втік, його шукають.

- У будинку на вулиці Студентській у Рівному чоловік у стані алкогольного сп’яніння не впускав у квартиру 31-річну рівнянку. Вона хотіла забрати речі. Натомість почав погрожувати їй. Жінка зателефонувала до поліції, - повідомила пресофіцерка Юлія Дуднік.

У квартирі чоловіка поліцейські виявили патрони та гранату, які знаходилися у шафі.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група та працівники вибухотехнічної служби. Правоохоронці провели обшуки у квартирі та в автомобілі 36-річного підозрюваного.

 - Під час слідчої дії поліцейські вилучили чотири гранати із запалами та маркуванням: Ф-1, дві РГД та M-67, які вибухотехніки привели у безпечний стан, а також 1 133 патрони різного калібру, револьвер, карабін, два пістолети та ніж, - зазначила Юлія Дуднік.

За фактом незаконного зберігання зброї та боєприпасів, вилучене скерували для проведення експертиз. Чоловіку загрожує до семи років ув'язнення.

Наразі поліцейські встановлюють місце перебування 36-річного жителя Рівного, уродженця Хмельниччини, який до приїзду правоохоронців втік.

Читайте також