Громадські активісти Рівного з онлайн-студією «Майстерня міста» запустили серію інтерв’ю-подкастів

Громадські активісти Рівного з онлайн-студією «Майстерня міста» запустили серію інтерв’ю-подкастів

У межах проєкту мобільна онлайн-студія «Майстерня міста Рівне» запустили серію інтерв’ю-подкастів з громадськими активістами міста Рівне. Проєкт реалізовується ГО «Агенція сталого розвитку міста» у межах проєкту «Європейський Союз для сталості громадянського суспільства в Україні», що впроваджується Ісар Єднання за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Команда Агенції, завдяки такій підтримці, отримала можливість придбати професійну аудіо- та відео-апаратуру, ліцензійні програми, пройшла відповідне навчання та створила нові можливості для громадського сектору.
Запрошуємо послухати перші три подкасти з Іриною Стасюк, Максимом Воловичем та Іванкою Бояківською про громадську діяльність, цінності, досвід та поради для молоді. Записи доступні на платформах Apple Podcasts, Google Podcasts, Breaker, Pocket Casts, RadioPublic, Spotify, Youtube та інші.





1. Ірина Стасюк - національна експертка з партисипації та громадських бюджетів, проєктна менеджерка АОМС "Асоціація учасницького розвитку громад", координаторка напрямку молодіжної політики в коаліції громадських організацій та ініціатив Рада Реформ Рівного (РРР), членкиня Координаційної ради РРР та координаційного комітету громадського бюджету Рівного.





2. Максим Волович - наймолодший депутат Рівненської районної ради та радник міського голови Рівного з питань молодіжної політики.





3. Іванна Бояківська - начальниця відділу зв'язків з громадськістю Управління Патрульної поліції Рівненської області.

Створення подкастів - це ще один діджитал інструмент для громадських організацій поширювати свої ідеї та популяризувати проєкти.

Посилання на інтерв'ю: https://anchor.fm/agencyforsustainable/episodes/ep-e14tlhr/a-a66td3t

Читайте також