Фільм Олега Сенцова переміг на престижному польському кінофестивалі

Фільм Олега Сенцова переміг на престижному польському кінофестивалі

Український фільм "Носоріг" режисера Олега Сенцова отримав Гран-прі кінофестивалю "Любуське кіноліто" у Польщі. Режисер подякував організаторам Lubuskie Lato Filmowe.

"Носоріг" переміг у головному конкурсі повнометражних фільмів на 51-му кінофестивалі Lubuskie Lato Filmowe, який пройшов у місті Лаґуві. Організатори фестивалю поділилися:

Олег Сенцов був гостем "Любуського кіноліта" зі своїм фільмом "Гамер". Ми згадували Олега наступні кілька років, під час фестивалю ми закликали звільнити його з російського полону. Коли це, на щастя, нарешті сталося, ми навіть не припускали, що побачимо Олега у військових, фронтових обставинах

Наразі Олег Сенцов захищає Україну в лавах ЗСУ. Він записав організаторам фестивалю відеозвернення прямо з фронту:

Я особисто, і весь український народ, дуже вдячний за підтримку поляків, які виявилися нашими справжніми братами та сестрами, які підтримують нас у цю важку годину, коли у нас такий потужний ворог. З такими друзями ми обов'язково переможемо! Сподіваюся, що ми переможемо, мені вдасться вижити, я обов'язково зніматиму ще кіно й до вас приїду

Сенцов зазначив, що Лаґув – одне з найкращих міст на землі, де він знаходився. Він представляв на "Любуському кіноліті" свій перший фільм "Гамер", який отримав спеціальний приз.

 

Джерело: Lubuskie Lato Filmowe

Читайте також