Двоє мешканців Рівненщини напали на поліцейського через вилучені автомобілі

Двоє мешканців Рівненщини напали на поліцейського через вилучені автомобілі

Інцидент трапився учора , близько 21:30. До поліції зателефонував 38-річний оперуповноважений, житель Квасилова, що за місцем його проживання прийшли двоє чоловіків, влаштували конфлікт та нанесли йому тілесні ушкодження

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області.

До квартири поліцейського прийшли двоє 35-ти та 31-річні односельчан, які хотіли розібратися, чому не повертають їх автомобілі, вилучені за керування в стані наркотичного сп’яніння іще на початку березня. Поліцейський пояснив про рішення Рівненської військової адміністрації, яка у таких випадках транспортні засоби вилучає і передає на потреби ЗСУ, – йдеться в повідомленні поліції.

Зловмисники нецензурно виражалися на адресу поліцейського та погрожували. Капітан поліції намагався самостійно вгамувати дебоширів, але ті поводилися агресивно і на вимогу припинити протиправні діяння не реагували, завдавши йому удар в обличчя. Дружина правоохоронця покликала на підмогу колегу, що живе неподалік. Коли поліцейські намагалися їх затримати, ті хаотично наносили їм удари у різні частини тіла.

Їх затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Відомо, що обоє чоловіків неодноразово потрапляли в поле зору поліцейських за злочини, пов’язані із наркотиками. Протокол за керування в стані сп’яніння на 35-річного склали працівники СРПП третього березня цьогоріч, а на молодшого — сьомого березня по відмові від проходження медичного огляду. 

Учора під час затримання від проходження огляду на стан наркотичного сп’яніння зловмисники вкотре відмовилися. 

Потерпілих поліцейських після надання необхідної медичної допомоги відпустили — вони перебувають на амбулаторному лікуванні.

Читайте також