Дружина Семенченка попросила президента про допомогу

Дружина Семенченка попросила президента про допомогу

Дружина Семена Семенченка, арештованого у справі приватної військової компанії, звернулася до президента Володимира Зеленського з проханням надати чоловіку юриста з Офісу президента.

У зверненні, опублікованому на сторінці Семенченка у Facebook сказано:

"Семен Семенченко – це людина, яка віддала для незалежності України все, ризикуючи своїм життям, а інколи життям своєї родини і власних дітей… 7 квітня об 11:00 апеляційний суд вирішить, чи є Семен Семенченко небезпечна для України людина, яка поки шукають докази його вини, повинна бути за гратами. Я не вірю суддям, не вірю прокурорам, СБУ, адвокатам, але я вірю вам. А тому прошу надати юриста від Офісу президента, який був би присутній 7 квітня на апеляційному засіданні і був би гарантом справедливості".

Як повідомлялося раніше, у справі про незаконне створення приватної військової компанії 26 березня суд заарештував на 2 місяці екскомандира добровольчого батальйону "Донбас" і нардепа парламенту 8 скликання Семена Семенченка без альтернативи застави. 27 березня Семенченка госпіталізували через погіршення самопочуття і до нього не пускали захисників. 3 квітня Семенченка перевели з лікарні у СІЗО СБУ.

Читайте також