ДОПОМОЖІТЬ ЗНАЙТИ ЗЛОДІЇВ

ДОПОМОЖІТЬ ЗНАЙТИ ЗЛОДІЇВ

На сторінці "Я паркуюсь як мудак" у ФБ рівнянин Іван Стовповець просить допомогти знайти злодіїв

Біля #NOVUS на Гагаріна зловмисники за допомогою спецтехніки відкривають автомобілі та грабують
02.09.2020 о 18.20 на стоянці біля ТЦ NOVUS за допомогою спецзасобів група злочинців зловили сигнал іммобілайзера з мого авто та викрали цінні речі.
На відео видно, як один із викрадачів ловить сигнал, ще один подає знаки, яке авто закривають чи відкривають, третій на вході до ТЦ слідкує, щоб жертва зайшла до торгового залу, четвертий на автомобілі чекає.
Після виявлення факту пограбування я звернувся на Пушкіна, відкрили кримінальну справу.
З боку виглядає так, що слідчі працюють як мокре горить, бояться вийти на своїх, мабуть!, тому особливих зрушень з першу добу розслідування немає.
Камери на ТЦ NOVUS взагалі нічого не показали, ні обличь ні номерних знаків (зі слів слідчого), їх служба охорони може тільки сумки перевіряти на касі коли пікає і возики до купи звозити.
Вважаю ТЦ NOVUS на Гагаріна співучасником даного злочину, оскільки вони не забезпечують безпечне паркування, принаймні могли встановити якісні відеокамери, для захисту своїх клієнтів.
В ТЦ NOVUS більше ні ногою.
Міська влада, яка виділила гроші на камери відеоспостереження нездатні розпізнати ні обличчя, ні номерного знака - теж співучасники даного та подібних злочинів.
Взявся розслідувати власними силами (зв"язками).
Найбільше інформації вдалось отримати із мого відеореєстратора, який записує відео ще тривалий час після паркування - фото головного зловмисника та марку, модель і колір автомобіля на якому злочинці покинули місце злочину.
Прошу всі хто не байдужий пошири цей допис та допомогти встановити злочинців.
Можливо у когось є записи з відеореєстраторів чи інших камер, свідки та очевидці - будь-яка інформація може бути цінною.

Читайте також