«ДОНЬКА У ЛІКАРНІ»: 63-РІЧНА ЧЕРНІГІВКА ВІДДАЛА НЕВІДОМОМУ 4000 ДОЛАРІВ. ФОТО

«ДОНЬКА У ЛІКАРНІ»: 63-РІЧНА ЧЕРНІГІВКА ВІДДАЛА НЕВІДОМОМУ 4000 ДОЛАРІВ. ФОТО

У Чернігові патрульні виявили громадянина, який може бути причетними до шахрайства.

Про це повідомляє Патрульна поліція Чернігівської області на своїй сторінці у Facebook.

9 вересня близько 21-ї години, до поліції надійшло повідомлення, що 63-річній чернігівці зателефонував невідомий та повідомив, що її дочка потрапила до лікарні і на лікування терміново потрібні гроші. Не розібравшись в ситуації, жінка віддала незнайомій людині 4000 доларів США. Вже потім виявилося, що з дочкою все гаразд.

Пізніше жінка зрозуміла, що її обманули, чернігівка звернулася до поліції. Патрульним поліцейським, які прибули на місце, потерпіла описала невідомого, якому віддала гроші. Також інспектори дізналися, що на будинку встановлені камери відеоспостереження. Це дало змогу з’ясувати, що імовірний зловмисник пересувається на певному автомобілі.

Поліцейські встановили, що транспортний засіб, на якому невідомий приїжджав за грошима, виїхав за межі Чернігова і рухається у напрямку столиці. Всі патрульні екіпажі отримали орієнтування про розшук авто.

 

За деякий час патрульні, які несуть службу на стаціонарному посту «Кіпті», зупинили автомобіль Mercedes-Benz, який значився в орієнтуванні. В авто перебували двоє чоловіків. Як з’ясувалося, 20-річний житель Чернігова та 25-річний киянин.

 

 

На місце одразу викликали слідчо-оперативну групу. Під час огляду транспортного засобу слідчий виявив та вилучив кошти в сумі 4000 доларів США.

Пізніше з'ясувалось, що підозрюваний причетний щонайменше до чотирьох шахрайств стосовно літніх чернігівців. За кілька днів йому вдалося заволодіти коштами довірливих громадян загалом на суму близько 250 тисяч гривень. 

Поліція проводить повну перевірку. Тривають слідчі дії.

 

Читайте також