Домашній кривдник отямився і отримав підозру у вбивстві дружини

Домашній кривдник отямився і отримав підозру у вбивстві дружини

Із лікарняної палати все ж доведеться перебиратися до слідчого ізолятора 67-річному мешканцю села Могиляни Рівненського району. Правоохоронці повідомили йому про підозру в умисному вбивстві дружини.

Під час досудового розслідування встановлено, що на початку серпня цього року в селі Могиляни між подружжям виникла побутова сварка, під час якої чоловік вдарив свою 65-річну дружину кухонним ножем понад 30 разів. Внаслідок масивної крововтрати дружина померла на місці.

Чоловік тим часом, на власному автомобілі втік з дому, проте на трасі «Київ-Чоп», біля села Вересневе, зіткнувся із зустрічною вантажівкою. Після дорожньо-транспортної пригоди його непритомним доставили до лікарні, а коли чоловік отямився – повідомили про підозру. Чоловік донині перебуває в реанімаційному відділенні у тяжкому стані.

Правоохоронці встановили, що кривдник раніше неодноразово вчиняв домашнє насильство щодо своїх близьких, за що його притягували до адміністративної відповідальності.

Наразі у кримінальному провадженні проводяться необхідні слідчі дії з метою встановлення усіх обставин вчинення вказаного особливо тяжкого злочину.

За вбивство дружини чоловікові загрожує покарання - позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Читайте також