Долю палацу “Хімік” Рівнеазот вирішуватиме вже з новим мером – Group DF

Долю палацу “Хімік” Рівнеазот вирішуватиме вже з новим мером – Group DF

Розглянути питання щодо передачі палацу культури і спорту “Хімік” в комунальну власність Рівного зможуть лише після того, як відбудуться перемовини директора “Рівнеазоту” із новообраним міським головою. Таку відповідь Суспільному надали у “Group DF”, якій належить хімічний гігант.

Позицію “Рівнеазоту” щодо можливої передачі ПК “Хімік” місту озвучив керівник з корпоративних комунікацій “Group DF” Олег Арестархов. Він пояснив, що йдеться про відчуження великого майнового комплексу і це питання – виключно у компетенції зборів акціонерів.

“Будуть, я думаю, зустрічі з новим мером і після цього будуть збори акціонерів. А після цього буде якесь рішення. Яке – я вам зараз не можу чітко сказати. В будь-якому випадку, наша позиція щодо незапущення БК “Хімік”, поки не вирішиться питання з COVID, воно незмінне”, – каже Олег Арестархов.

Нагадаємо, за інформацією директора палацу культури і спорту “Хімік” Олександра Подганюка, в закладі є 15 різнопрофільних гуртків та студій. Їх відвідує понад 600 юних рівнян, з якими працюють 18 педагогів.

Читайте також