До Великодня залізничники отримали ключі від нових квартир

До Великодня залізничники отримали ключі від нових квартир

У місті Здолбунів восьми родинам працівників залізниці вручили ключі від трикімнатних квартир реконструйованого майнового корпусу під житловий будинок.

Будівництво здійснювалося відповідно до «Програми заходів ПАТ «Укрзалізниця» житлового будівництва та переобладнання об’єктів під житло». Майновий корпус складається з трьох двоповерхових споруд, восьми 3-кімнатних квартир житловою площею 62,36 кв м, опалення – індивідуальне, електричне. Вартість будівництва – 16,5 млн грн.

«Мені приємно, що у такий нелегкий час для нашої країни, час війни, є такі організації і підприємства, які працюють на благо держави та своїх працівників», – зазначив Здолбунівський міський голова Владислав Сухляк.

Серед власників нових квартир – регулювальник швидкості руху вагонів станції Здолбунів виробничого структурного підрозділу «Рівненська дирекція залізничних перевезень» Михайло Катела. «Це диво для нашої сім’ї. Я вдячний керівництву й усім, хто доклав до цього зусиль, за те, що маємо можливість жити у новій оселі. У 2014 році був вимушений з родиною переїхати з Донецької області, нас тут дуже добре прийняли. Здолбунів – у наших серцях», – подякував Михайло Катела.

Читайте також