Дитсадок у Клесові готовий приймати дітей

Дитсадок у Клесові готовий приймати дітей

Понад два мільйони гривень витратили на реконструкцію дитсадка у селищі Клесів Сарненського району. Гроші залучали з різних джерел - з обласного бюджету розвитку та Клесівської територіальної громади. Нині дитсадок готовий приймати дітей.

- Після реконструкції дитсадок став ще сучаснішим, зручнішим і теплішим. Важливим є те, що скоротилась черга, яка існує у дошкільні заклади району, - розповіла директорка дитсадку "Веселка" Тетяна Івануха.

Загалом дитсадок буде відвідувати 160 дошкільнят.

Будівельники виконали внутрішні, сантехнічні та електромонтажі роботи. А також встановили в групах меблі, ліжка, столи, стільчики та шафи. Оновили й обладнання в харчовому блоці.

- Капітальний ремонт харчоблоку забезпечить заклад новим технологічним обладнанням, що дозволить поліпшити якість харчування та урізноманітнить страви для дітей. А 42 працівники дитсадка, в тому числі робітники харчоблоку, будуть забезпечені повноцінними та комфортними умовами праці, - зауважила Тетяна Івануха.

За словами голови облдержадміністрації Віталія Коваля, торік завдяки "Великому будівництву" збудували чотири дитячих садки, з яких один у Клесові. А цього року планують осучаснити ще три – у Рівному, селі Горбаків та смт Мізоч, повідомляє пресслужба РОДА.

Читайте також