Чоловік з Дубенщини викрав кабель у односельців, бо бракувало грошей на випивку

Чоловік з Дубенщини викрав кабель у односельців, бо бракувало грошей на випивку

У селі Острожець Дубенського району чоловік побачив у дворі сусідів підозрілу особу і негайно повідомив про це поліцейському офіцеру громади.

Близько дев’ятої години ранку 30-річний житель Острожця зайшов у одне із господарств, де наразі ніхто не проживає та проник у підсобне приміщення. Там у пакет поклав мідні кабелі та через сад уже повертався назад, проте його через вікно побачив односелець.  І поки останній вийшов на вулицю, зловмисник залишив крадене  та намагався сховатися.

За кілька хвилин правоохоронець прибув на виклик та разом із заявником впіймали зловмисника, який поцупив кабель. Слідчі внесли до ЄРДР відомості за фактом викрадення чужого майна.

 Крадій раніше потрапляв у поле зору правоохоронців — наразі на розгляді у суді перебувають матеріали кримінальних проваджень за обвинуваченням його у вчиненні майнових злочинів. 

Свій вчинок чоловік пояснив так: крадене хотів продати, бо бракувало грошей на випивку. Втім, заробив натомість житель Острожця лише чергове кримінальне провадження.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції області.

Читайте також