Чоловік у Сарнах підірвав невідомий виріб після приїзду поліції

Чоловік у Сарнах підірвав невідомий виріб після приїзду поліції

У Сарнах правоохоронці затримали 27-річного чоловіка, який стріляв з балкона будинку та у під’їзді. Під час вимоги відчинити двері до квартири — пролунав вибух, повідомили у пресслужбі поліції області. Що саме вибухнуло і з чого відбувалась стрілянина — має встановити експертиза.

18-річний житель Сарн повідомив поліцію, що на балконі невідомий здійснив постріли.

- Сарненські патрульні в складі двох екіпажів одразу виїхали на місце події. Утім, після законної вимоги поліцейських відчинити двері, у квартирі пролунав вибух. Надалі зловмисник здійснив постріли попередньо з пістолета в під’їзді, де перебували правоохоронці, — повідомила у відділі комунікації ГУ Нацполіції у Рівненській області.

На місце події прибули керівництво, слідчо-оперативна група поліції Сарненського району, а також обласного управління. Через високий ступінь загрози громадянам і поліцейським начальник поліції області ввів спецоперацію. Під час події ніхто не постраждав, уточнили в пресслужбі.

27-річного жителя Сарн, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, помістили в ізолятор тимчасового тримання. Провадження відкрили за статтею "посягання на життя працівника правоохоронного органу". Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від дев'яти до п'ятнадцяти років або довічне.

Правоохоронці вилучили речові докази, які мають значення у справі. За результатами проведених першочергових слідчих дій вирішуватимуть питання про остаточну правову кваліфікацію події.

Читайте також