Чи відкриють

Чи відкриють "Хімік"?

Пресслужба Рівнеазоту відреагувала на ситуацію довкола ПК “Хімік”

Останнім часом неабиякого резонансу набуло закриття на карантин ПК “Хімік”. Така ситуація призвела до того, що кілька сотень дітей мікрорайону Ювілейний позбавлена можливості відвідувати позашкільні творчі гуртки. А відтак викликала невдоволення батьків.

Пресслужба ПрАТ «Рівнеазот» надала з цього приводу офіційний коментар. Зокрема в ньому йдеться про те, що Палац культури відновить свою роботу після стабілізації ситуації з епідемією COVID-19 та зняття карантинних обмежень. 

Крім того зазначається, що з метою запобігання можливого зараження дітей, залучених у позашкільних освітніх заходах, адміністрацією підприємства з 7 квітня 2020 року прийнято рішення призупинити поточну діяльність палацу культури «Хімік». На жаль, масове поширення COVID-19 на території Рівненської області поки не зупинене. Рівненська область перебуває у небезпечній «помаранчевій» зоні, кількість хворих зростає. Лише за два тижні навчання на Рівненщині заразився 31 вчитель, а 22 класи у різних школах області вже відправлено на самоізоляцію. За даними МОЗ, станом на 25 вересня в Україні зафіксовано 3 565 нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19, зокрема 11 774 випадків виявлення хвороби в Рівненській області.

 – Закликаємо усіх з розумінням поставитися до вимушених тимчасових обмежень, встановлених до відновлення  сприятливої епідеміологічної ситуації в регіоні, заради захисту здоров’я та життя мешканців Рівного. – йдеться в повідомленні пресслужби

Читайте також