Через ремонт мосту через річку Случ об`їзд буде 90 км

Через ремонт мосту через річку Случ об`їзд буде 90 км

На Рівненщині закривають на ремонт міст на міжнародній трасі Київ – Ковель – Ягодин. Як повідомили у Службі відновлення та розвитку інфраструктури в області, переправу через річку Случ ремонтуватимуть капітально.

- Капітальний ремонт мосту через Случ — це була одна з критичних необхідностей для забезпечення сталого функціонування транспортного сполучення, зокрема, військового, тому уряд прийняв рішення про включення цього об’єкта, досить обмеженого в умовах воєнного стану, які будуть ремонтуватися, — сказав Суспільному заступник начальника Служби відновлення та розвитку інфраструктури в області Дмитро Леонтіюк.

За його словами, уже виконали деякі підготовчі роботи, зокрема, виготовили необхідні металоконструкції.

- Це дозволить пришвидшити темпи робіт, є досить обережний прогноз, що рухатися цією спорудою можна буде наприкінці цього року. Хоча це дуже оптимістичний прогноз, — додав посадовець.

Як повідомили у Telegram Сарненської міської ради, на період ремонту мосту маршрут об'їзду прокладено через дороги Т-18-11 Клесів Михалин — Березне та Н-25 Городище — Рівне — Старокостянтинів. Йдеться, зокрема, про села проїзд через села Вири, Михалин, Городище та Малинськ.

За даними сервісу Google-maps, схема об'їзду має протяжність приблизно у 90 км. Напряму проїзд мав протяжність 20 км.

Читайте також