Алан Бадоєв шкодує, що просував дружбу народів між РФ та Україною

Алан Бадоєв шкодує, що просував дружбу народів між РФ та Україною

В одному зі своїх інтерв’ю, яке Алан Бадоєв дав для програми “Сніданок з 1+1”, український режисер розповів, що тривалий час одночасно працював в Україні та Росії і вважав дві країни “дружніми народами”. Він просував цю думку у маси і твердо вірив, що так буде завжди.

Проте, після нахабного і жорстокого вторгнення путінської армії на українські землі і всіх тих звірств, які сьогодні творять росіяни над українцями, він категорично заперечує будь-які дружні відносини з країною-агресором. Алан Бадоєв зізнається, що дуже переосмислив свій світогляд. Зараз йому навіть соромно за те, що раніше він мав іншу думку.

“Я був одним із тих людей, які максимально показували дружбу народів. Максимально допомагав створювати цю спільну творчу подушку, і тепер я розумію, наскільки це жахливо. Наскільки це безвідповідально. І коли закінчиться війна, для себе я бачу конкретну мету — побудувати культурну стіну, яка має розповідати, наскільки ми різні” – зазначив український режисер.

В своєму інтерв’ю Бадоєв також зізнався, що його друзі з Москви наполегливо пропонували йому переїхати у Росію. Проте, такі пропозиції Алана тільки обурили. Він категорично відмовився хоча б на кілька днів поїхати до РФ і взагалі не захотів більше й чути про колишніх друзів, які замовчують агресію свого президента.

Алан Бадоєв розповів, що вірить перемогу України і впевнений, що тепер його батьківщина буде ще краще.

“Так, ми обпалюємось. Боляче дуже. Ми всі відчуваємо цей біль. Але це ціна за те, щоби стати іншими. Ми знайдемо нові смисли і кожен проявить себе найкращим” – зазначив Алан Бадоєв.

Читайте також