10 вересня рівняни судитимуться з Кроноспаном

10 вересня рівняни судитимуться з Кроноспаном

Найгучніший судовий процес за екологічні права, на який чекає вся Україна! Громада Рівненщини проти світової корпорації Кроноспан!

 Як повідомляє ФБ  сторінка " Рівне за екологічні права" - це буде битва, за чисте довкілля рідного краю, за наше право на безпечне довкілля, одного з найкращих адвокатських об'єднань України та компанії з мільйоними статками сімейства Кроноспан. Такі судові процеси можна побачити лише у фільмах, але тепер це наша з вами реальність! Більше тисячі матеріалів по справі, проведена колосальна робота міжнародних, вітчизняних експертів, дослідження всієї бізнес імперії засновників Кроноспан.
Масштаб цієї світової бізнес-машини вражає - власні банки, офшорні компанії, підкупи чиновників і міністрів у всьому світі, гучні скандали, корупція світового рівня і найбільша контрабанда деревини з Карпат! Це той ворог, який стоїть перед нашою Рівненщиною.
Наша перемога в суді - зупинить будівництво заводу. І це буде початок нової історії в Україні, коли екологічні права громади стають визначальними в процесі розвитку держави!
Суд відбудеться за позовом ГО "ЕКО - РІВНЕНЩИНА" (яку створили учасники ініціативної групи протидії Кроноспану) щодо визнання протиправним та скасування висновку оцінки впливу на довкілля Департаменту екології та природних ресурсів РОДА, щодо планованої діяльності заводу Кроноспан, яке відбулось всупереч волі місцевої громади.
Наша мета-припинення будівництва деревообробного заводу міжнародної корпорації "Кроноспан"- небезпечного для довкілля та життя і здоров'я людей

Читайте також